Rakas päiväkirja

Mukavaa aloittaa bloggaaminen!

Olen aina tykännyt kirjoittaa tuntemuksiani ylös, etenkin kun on ollut vaikeaa. Tämä jäi kuitenkin muutamaksi vuodeksi pois, mutta nyt olen taas alkanut kirjoittaa. Silloin pääsee jäsentelemään omia tuntemuksia ja pystyy näkemään omat asiansa ulkopuolisin silmin. Kun näytin joitakin tekstejäni muille, sain niistä kehuja ja siitä syntyi pikkuhiljaa myöskin idea alkaa kirjoittamaan blogia. Toivoisin, että voisin toimia ikäänkuin kokemusasiantuntijana muille ja auttaa samalla muita omien tekstieni avulla. 

Kun mietin aiheita blogiteksteilleni, istun itseni kanssa “aivoriiheen” ja alan vain kirjoittamaan aluksi tajunnan virtaa, näin voi aihe syntyä kuin itsestään. Olen huomannut, että välillä saattaa vaivata epävarmuus, että minkälaista tekstiä kirjoitan ja sen kanssa pohdiskella pitkään. 

Aikaisemmin, kun minulla oli turhaa luppoaikaa, en osannut käyttää sitä hyödykseni ja ahdistuin siitä. Nyt tämä ongelma on kuitenkin ratkennut, nimittäin kirjoittamisen muodossa. Olen hyvin kiitollinen siitä, että olen oivaltanut tämän. Tästä on tullut pysyvä harrastus.

Vastaa